Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interwoven-portals voor Oracle9i AS bieden snelle integratie van con..

Datum nieuwsfeit: 13-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Interwoven-portals voor Oracle9i AS bieden snelle integratie van content in bedrijfsportals

Utrecht, 13 juni 2002 - Interwoven (Nasdaq: IWOV), wereldwijde aanbieder van Enterprise Content Management-software (ECM), introduceert Interwoven TeamPortal voor de Oracle9i Application Server (Oracle9i AS). Interwoven biedt zakelijke gebruikers applicatie-portals voor collaborative content voor Oracle9i AS. Gebruikers kunnen met deze portals content-beheer snel integreren in hun bedrijf-portal. Om de gezamenlijke oplossing breed uit te zetten, neemt Interwoven deel aan het Oracle Portal Partner Initiative. De TeamPortal-software van Interwoven biedt een model voor samenwerking, waarmee de accuratesse, betrouwbaarheid en beveiliging van portal-content wordt gewaarborgd.

"Oracle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie