Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oprichting 'platform amateurkunst' Helmond

Datum nieuwsfeit: 13-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helmond
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Helmond


13 juni 2002
Oprichting "platform amateurkunst"

Theater 't Speelhuis en de Gaviolizaal hebben in het verleden voor vele Helmondse verenigingen als gastheer opgetreden bij hun optredens en uitvoeringen. In het recentere verleden is er echter enige discussie ontstaan omtrent de mogelijkheden voor amateurverenigingen om in deze accommodaties op te treden.
De gemeente Helmond heeft daarom het initiatief genomen tot de vorming van een "Platform Amateurkunst". Het is de bedoeling dat in dit platform vertegenwoordigers van de gemeente (waaronder 't Speelhuis) samen met vertegenwoordigers uit verschillende disciplines van de amateurkunst (instrumentaal, vocaal, dans en toneel) worden opgenomen. In die samenstelling zal vervolgens met name de afstemming t.a.v. de programmering en gebruik van 't Speelhuis en de Gaviolizaal met de verenigingen plaatsvinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie