Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe OCR-software Readiris Pro 7 voor Mac OS nu beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 14-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Brussel/Eindhoven, 12 juni 2002

I.R.I.S. kondigt de beschikbaarheid aan van nieuwe unieke opties van Readiris Pro 7 voor Mac OS, de nieuwe versie van haar populaire OCR-software.

Onder deze nieuwe features treffen we software aan voor de herkenning van visitekaartjes, de ondersteuning van een speciale I.R.I.S. Business Card Scanner en herkenning van de Aziatische talen.

I.R.I.S. Group, beursgenoteerd aan Euronext Brussel: IRI, marktleider inzake optische karakterherkenning (OCR), automatische formulierverwerking, elektronisch documentenbeheer, archivering en data-opslag, kondigt vandaag de onmiddellijke beschikbaarheid aan van nieuwe, unieke opties voor Readiris Pro 7 voor Mac OS, haar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie