Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitbreiding kinderopvang in De Baarsjes Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 14-06-2002
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amsterdam


Uitbreiding kinderopvang in De Baarsjes; co-financiering van Europees subsidieprogramma voor sociale vernieuwingsprojecten

De Baarsjes begint deze zomer met de bouw van Kinder-Service-Centrum Vespucci en met de realisatie van deelprojecten in Orteliusbuurt Noord. De deelprojecten bestaan onder andere uit: de samenvoeging van tien woningen tot vijf woon/werkruimten, conflictoplossing tussen buren, ondersteuning van kleine locale ondernemers en huis-aan-huis-gesprekken over sociale behoeften.

Kinder-Service-Centrum Vespucci
De kinderopvang in De Baarsjes krijgt een flinke uitbreiding. Er komt een Kinder-Service-Centrum dat wordt gevestigd in acht lege panden op de hoek Cabralstraat, Vespuccistraat en Bartolomeus Diazstraat. De verbouwing start eind augustus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie