Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Straatmuzikantenfestival in Leek

Datum nieuwsfeit: 15-06-2002
Bron: Gemeente Leek
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leek

Leek, 17 mei 2002 Straatmuzikantenfestival in Leek Op zaterdag 15 juni 2002 wordt door de Culturele Raad Leek en de Handelsvereniging Leek/Nietap voor de negentiende keer het traditionele straatmuzikantenfestival georganiseerd. Het wordt gehouden van 13.00 tot 17.00 uur in het centrum van Leek. Voor dit festival worden deelnemers gezocht. Er mag alleen niet-versterkte straatmuziek worden gespeeld.

Een deskundige jury zal alle deelnemers beoordelen. De hoofdprijs bestaat uit een geldbedrag van 115,- en de Nienoord Wisselbokaal. Daarnaast zijn nog enkele geldprijzen beschikbaar. Per inschrijving (individueel of groep) wordt een onkostenvergoeding van 12,- betaald.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie