Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flying Doctors Gala

Datum nieuwsfeit: 15-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Stichting amref flying doctors

Flying Doctors Gala

Tussen de Besturen van de Stichting Flying Doctors Gala en de Stichting AMREF Flying Doctors heeft vandaag overleg plaats gehad naar aanleiding van de berichten over gerezen meningsverschillen.

In een openhartig gesprek is door de Stichting Gala toegezegd terstond te zorgen voor de door AMREF gewenste transparantie van de financiën. Aan AMREF is toegezegd een goedkeurende verklaring over de financiële verantwoording van het Gala op 15 juni. Ook is inzage toegezegd aan de accountant van AMREF in de stukken van voorgaande jaren.

De opbrengsten van veiling en verloting tijdens het Gala van 15 juni aanstaande zullen, na aftrek van de daarop betrekking hebbende kosten, geheel aan AMREF ten goede komen.

Voorzitter en Directeur van AMREF zullen tijdens het komende Gala aanwezig zijn.

Het Bestuur van AMREF benadrukt, dat in de pers verschenen uitlatingen van derden over het Gala en haar Voorzitter Flip Kerkhoven geheel voor rekening van die derden zijn.

Afspraken zijn gemaakt over een betere communicatie tussen de Besturen van de twee stichtingen. Na het Gala zullen de twee Besturen de gang van zaken evalueren en zich beraden over de toekomstige gang van zaken.

Eindhoven, 10 juni 2002.

Bestuur Stichting AMREF Flying Doctors
Bestuur Stichting Flying Doctors Gala

10 jun 02 16:20

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie