Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging persreis Languedoc-Roussillon

Datum nieuwsfeit: 17-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Uitnodiging persreis Languedoc-Roussillon

Met de kinderen op vakantie, dat vereist altijd de nodige voorbereidingen. U wilt er immers zeker van zijn dat er ter plaatse genoeg voor hen te beleven is en dat ze zich zeker niet vervelen.

In de Langudoc Roussillon krijgen kinderen de prioriteit. In dit gebied wordt er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ze in alle veiligheid de vakantie van hun leven hebben. In de Camargue, op 5 minuten van het pitoreske Grau du Roi is een volledig nieuw camping concept gerealiseerd waarbij zowel de ouders als de kinderen kunnen genieten van een heerlijk onbezorgde vakantie. Kinderen kunnen er ongestoord spelen en dankzij de unieke bouwstijl kunnen ouders, waar ze zich ook op de camping bevinden, altijd een oogje in het zeil houden.

Rondom de verschillende luxe campingterreinen is ook genoeg voor het hele gezin te beleven: heerlijk wandelen in het prachtige natuurgebied Boucanet, varen over het Canal du Midi en als u in de Camargue bent, kunt u de kinderen een bezoek aan Toon's Land eigenlijk niet onthouden! In dit park zijn onder andere verschillende attracties, een kartbaan, een aquapark, waterfietsen en een dierentuin te vinden.

We laten u graag kennismaken met de vele vakantiemogelijkheden voor het hele gezin en nodigen u daarom graag uit voor een persreis van 17 tot en met 21 juni.

Mocht u interesse hebben in deelname aan deze reis, dan kunt u dit per e-mail laten weten via : (pers@fransverkeersbureau.nl), of per fax: 020 - 620 33 39. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 31 mei.
Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken via 020 - 5353012 of kijken op de internsite van de VVV van de regio Languedoc Roussillon: www.sunfrance.com.

Met vriendelijke groet,

namens de persafdeling

Floortje Meinen & Jisca van Mourik

Maison de la France

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie