Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pieter Lantermans en Pim Nieuwenhuis nemen deel aan WK zeilen

Datum nieuwsfeit: 17-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

KNWV

DATUM: 11-6-2002

TOPSPORT - Pieter Lantermans en Pim Nieuwenhuis nemen deel aan WK 49er
---

In Kaneohe, Hawaii (USA) vindt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 juni het wereld-kampioenschap in de Olympische 49er klasse plaats. Nederland is vertegenwoordigd door Pieter Lantermans en Pim
Nieuwenhuis. Dit team wordt begeleid door coach Jacco Koops.

Het team kijkt vol verwachting uit naar dit evenement, vooral omdat het team aan de start komt met een nieuwe boot. Gelukkig is Pim Nieuwenhuis net op tijd hersteld van een rugblessure. Tijdens de SPA Regatta in Medemblik (eind mei) moest het team daardoor aan wal blijven.

Programma Van maandag 17 tot en met woensdag 19 juni worden de kwalificatiewedstrijden gevaren. De finaleserie is van donderdag 29 tot en met zaterdag 22 juni.

Meetmoment Dit WK, gehouden in Hawaii, is een meetmoment voor de Nederlandse zeilers. Als Pieter Lantermans en Pim Nieuwenhuis bij de eerste acht eindigen in het eindklassement, dan wordt het team door KNWV TOPZEILEN voorgedragen aan NOC * NSF voor een A-status.


---

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Marjorie Kersten ((pr@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie