Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden rond Borsele en Middelburg

Datum nieuwsfeit: 17-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zeeland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zeeland

Wegwerkzaamheden rond Borsele en Middelburg

Komende maandag, 17 juni, wordt begonnen met het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag op de Bernhardweg West (N254) tussen Nieuwdorp en Middelburg. Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd.

Het eerste deel behelst de noordelijke baan tussen de Engelandweg en het kruispunt A58/N254. Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid over de Engelandweg en de Ritthemsestraat naar de rijksweg bij Oost-Souburg.

De tweede fase is het stuk van de Bernhardweg tussen de Frankrijkweg en de Engelandweg. Het verkeer kan dan gebruikmaken van de Europaweg Noord. Vrijdagmiddag 5 juli moet het karwei klaar zijn.

Met ingang van maandag 19 augustus, wordt de Sloeweg (N254) gereconstrueerd tussen de afslag Heinkenszand en de Bernhardweg West. De asfaltlaag wordt vernieuwd om het toenemende verkeer na de ingebruikneming van de Westerscheldetunnel te kunnen ontvangen. Er komen rotondes op de aansluitingen van de Sloeweg (N254) met de rijksweg (A58) ter hoogte van Heinkenszand.

Het werk duurt een aantal maanden en de Sloeweg zal dan afgesloten zijn vanaf de aansluiting met de Noordzakweg (Heinkenszand-Lewedorp) tot de Stoofweg bij 's-Heerenhoek. Het weggedeelte tussen de Stoofweg en de Bernhardweg West zal korter dicht zijn; zoals het er nu naar uitziet enkele weken.

Begin juli belegt de wegbeheerder - de provincie Zeeland - een informatieavond over de reconstructie en de daaruit voortvloeiende omleidingen.

14 juni 2002, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 30/02

Overzicht persberichten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie