Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pieter van Vollenhoven voorzitter Comité 2004

Datum nieuwsfeit: 17-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten

Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

16/06/02 Mr. Pieter van Vollenhoven voorzitter Comité 2004

Op het afscheidsdiner van de gouverneur van de Nederlandse Antillen, Mr. Jaime M. Saleh, heeft Mr. Pieter van Vollenhoven dit weekend op Curaçao bekend gemaakt dat hij in overleg met de heer Saleh het Comité 2004 heeft opgericht.

In 2004 bestaat het Statuut, waarin de formele relaties tussen Nederland en de Nederlandse Antillen en Aruba zijn vastgelegd, 50 jaar. Dat jaar is voor het Comité een ijkpunt. Eind 2004 wil zij hebben bereikt dat de kwaliteit van de relaties tussen de drie landen op herkenbare wijze aan betekenis en diepgang voor de samenleving heeft gewonnen.

Het Comité heeft geen formele status zoals een stichting of vereniging. Het is onafhankelijk met een Nederlandse en (vooralsnog alleen nog) een Nederlands-Antilliaanse tak. De leden zijn personen die zich nauw betrokken voelen bij de bijzondere banden tussen de Koninkrijkspartners en nemen deel op persoonlijke titel.

Mr. Pieter van Vollenhoven is voorzitter van het Comité van 2004.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie