Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AMFI feestelijk gelanceerd

Datum nieuwsfeit: 17-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hogeschool van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Hogeschool van Amsterdam

AMFI feestelijk gelanceerd - Instituut Fashion, Management en Design omgedoopt

(14 juni 2002)

Het Instituut Fashion, Management en Design van de Hogeschool van Amsterdam zal vanaf vandaag verder gaan onder de naam AMFI (Amsterdam Fashion Institute). Tijdens een feestelijke middag zal het nieuwe logo van AMFI om 19:00 uur door Mathilde Santing worden onthuld.

De middag zal worden gestart met een exclusief symposium 'Floating Brands' met als thema de verankering van merken in een veranderende maatschappij. Keynote speaker is hierbij de heer Rolf Jensen, Chief Imagination Officer van de Dream Company en auteur van het boek Dream Society. Daarnaast zal spreken mevrouw Shari Swan van MEXX International, de heer Richard Koolvink. Strategie consultant van de Boer & Kroon en mevrouw Pauline Terreehorst, de nieuwe directeur van AMFI. Tijdens de receptie voert kunstenares en oud-studente Danielle Kwaaitaal een video performance uitvoeren.

Als ondersteuning van de nieuwe naam is een begin gemaakt met de verbouwing van het pand van AMFI door architecten bureau Concrete. De nieuwe huisstijl is ontworpen door studio Thonik.

Sinds enige jaren stelt de Hogeschool van Amsterdam de student centraal in haar beleid en de organisatie onderscheidt zich door de manier waarop studenten zich na hun afstuderen manifesteren. Afgestudeerden van de hogeschool moeten dankzij de opleiding in staat zijn in hun werkomgeving gezag te verwerven. Zij moeten leiderschap kunnen tonen in kritische situaties en bewust kunnen omgaan met normen en waarden. Het is daarom voor de hogeschool van essentieel belang dat de student zelfstandig leert leren zodat de studenten de concepten begrijpen die aan de beroepspraktijk ten grondslag liggen.


---

Contactpersoon voor de pers

Sara Thijssen
tel. 020 - 570 26 08
e-mail: s.thijssen
@mc.hva.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie