Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie Stadswerken houdt hoorcommissie in en over Palenstein

Datum nieuwsfeit: 18-06-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Commissie Stadswerken houdt hoorcommissie in en over Palenstein

Dinsdag 18 juni a.s. houdt de commissie Stadswerken een hoorcommissie over de herstructurering van de wijk Palenstein in het buurtcentrum Rakkersveld, Rakkersveld 7. Via deze openbare bijeenkomst laten de raadscommmissieleden zich informeren over de stand van zaken. Ook is de commissie benieuwd hoe de nieuwe plannen van het college van Burgemeester en Wethouders wordt beoordeeld. De commissie heeft deskundigen en vertegenwoordigers van organisaties uit die bij Palenstein betrokken zijn uitgenodigd, zoals woningbouwverenigingen, bewonersorganisaties, Bovos, schoolbesturen, winkeliersvereniging, wijkvereniging, de wijkagent en de wijkmanager. De bijeenkomst start om 19.30 uur en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie