Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 18-06-2002

Datum nieuwsfeit: 18-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-06-2002
Persberichten district Kerkrade (HP 14.30 uur) Dinsdag 18 juni 2002

Gulpen, alcoholcontrole:
Dinsdagmorgen 18 juni 2002 tussen 00.05 en 02.00 uur heeft de politie op de Rijksweg te Gulpen een alcoholcontrole gehouden. 18 bestuurders werden gecontroleerd en moesten allen een alcoholblaastest ondergaan. Slechts in een geval bleek dat een van de bestuurders alcohol gedronken had. Hij werd dan ook meegenomen naar het politiebureau waar hij zijn medewerking moest verlenen aan een ademanalyse. De uitslag van de analyse gaf een alcoholpromillage aan ver beneden het maximaal toegestane alcoholpromillage van 0.5 promille. De bestuurder kon daarna het politiebureau zonder proces-verbaal weer verlaten.

Vaals, motordiefstal:
Ten nadele van een 33 jarige inwoner van Keulen werd maandagmiddag 17 juni 2002 vanaf de Randweg te Vaals zijn motor gestolen. De eigenaar parkeerde zijn motor kort na het middaguur bij het zwembad en sloot zijn motor goed af. Toen hij omstreeks 15.15 uur terug kwam bleek zijn motor, een Yahama met een waarde van ongeveer 5000 euro, te zijn gestolen. Een getuige kon vertellen dat een onbekende omstreeks 14.45 uur op de motor was gestapt en ermee was weggereden. De eigenaar heeft bij de politie aangifte gedaan van de diefstal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie