Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 19-06-2002

Datum nieuwsfeit: 19-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 18-06-2002 2e persbericht van dinsdag 18 juni 2002

Politieberichten

Eindhoven: Heling
Dinsdagmorgen rond 9.00 uur is in de Schootsestraat en 21-jarige Eindhovense aangehou-den. De vrouw was in het bezit van en autoradio, gameboy-spelletjes en een bankpasje. Ze kon geen redelijke verklaring geven waar de spullen vandaan kwamen. Omdat de spullen mogelijk van diefstal afkomstig zijn is de vrouw aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Verkeersongeval
Dinsdagmorgen om 11.15 uur is een 54-jarige Waalrese gewond geraakt toen ze met haar fiets tegen een 27-jarige bromfietser uit Waalre botste. De vrouw kwam van de Anna Bijns-weg het fietspad van de Aalsterweg opgereden en reed tegen de bromfietser die uit de rich-ting centrum kwam gereden. De fietsster kwam ten val. Ze is met schaafwonden en hoofdlet-sel naar het Máxima Medisch Centrum gebracht.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Dinsdagmorgen is op de Tongelresestraat een autogordelcontrole gehouden. 15 automobi-listen kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel.

Helmond: Diefstal portemonnee
Dinsdagmiddag rond 16.20 uur is van een 71-jarige man uit Helmond zijn portemonnee gestolen. Hij was aan het winkelen op het Jansen & Fritsenplein. Toen hij wilde afrekenen bemerkte hij dat de portemonnee uit zijn broekzak verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes en ruim 170 euros

Valkenswaard: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in de Zandstraat in Valkenswaard een grijze Opel Kadett met het kenteken SY-02-FD gestolen.

Beek en Donk: Roodlichtcontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.15 en 9.30 uur is op de Gemertseweg een roodlichtcontrole gehou-den. 8 fietsers kregen een bon voor het negeren van het roodlicht.

Oirschot: Schennispleger
Maandagmiddag rond 12.00 uur is op de Kempenweg een 17-jarig meisje uit Oirschot door een onbekende man lastig gevallen. Zij liep daar richting Peperstraat. Een onbekende jon-gen kwam naast haar lopen. Hij sprak haar aan en liet vervolgens zijn ontbloot geslachts-deel zien. De jongen droeg een zonnebril en had blond haar.

Lage Mierde: Autogordelcontrole
Dinsdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur is op het Wellenseind een autogordelcontrole gehouden. 12 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de auto-gordel. 1 bromfietser kreeg een bon voor het niet dragen van een helm en het rijden door roodlicht.

Eindhoven: Man weigert te betalen
Dinsdagavond om 18.05 uur is op de Kleine Berg een 31-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Hij had daar in een horecagelegenheid enkele glazen whisky genuttigd en weigerde deze te betalen. De gewaarschuwde politie heeft de verdachte voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verdachte diefstal uit winkel aangehouden Dinsdagavond om 19.20 uur is een 23-jarige man zonder bekende woonplaats aangehou-den. Kort daarvoor had hij in een winkel op de Torenstraat etenswaren weggenomen zonder deze af te rekenen. Een beveiligingsmedewerker hield de man aan. De verdachte verzette zich, sloeg de beveiligingsmedewerker en wist te ontkomen. De gewaarschuwde politie trof de man op De Wiel aan. Hij bleek in het bezit te zijn van een pizza. De verdachte is voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Waalre: Aanrijding met gewonde
Dinsdagavond rond 18.25 uur raakte bij een aanrijding op de Valkenswaardseweg een 21-jarige automobiliste uit Valkenswaard gewond. Zij botste daar tegen de voor haar remmende 71-jarige automobilist uit Goirle. De vrouw klaagde over een pijnlijke neus.

Elsendorp: Diefstal quad
Dinsdagmorgen tussen 9.00 en 9.30 uur is vanaf een perceel van een woning op de Elsen-dorpseweg een rode quad, merk Kaysea, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie