Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Admanager start WebEvaluatie.nl

Datum nieuwsfeit: 19-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Admanager start WebEvaluatie.nl

Gratis website evaluatietools voor webdesigners, site-eigenaren en marketeers

NAARDEN, 20020619 -- Naarden, 19 juni - Admanager.nl, de online marketing portal, lanceert WebEvaluatie.nl, een website omtrent het evalueren van websites. WebEvaluatie.nl is ontwikkeld om marketeers, site-eigenaren en webdesigners een snelle en eenvoudige evaluatiemethode voor websites te bieden.

Steven Pieneman van Admanager.nl: "Bezoekers kunnen op WebEvaluatie.nl gratis evaluatietools downloaden. Via een puntensysteem kan elke sitebeheerder en/of webdesigner zijn/haar site beoordelen en mogelijke minpunten van een site onderkennen en verbeteren. Veel sites worden niet goed bijgehouden of leveren niet op wat de eigenaar ervan verwacht. WebEvaluatie.nl biedt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie