Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vacaturelijnbus bezoekt werkgevers in Venlo

Datum nieuwsfeit: 19-06-2002
Bron: Kamer van Koophandel
Zoek soortgelijke berichten

Kamer van Koophandel

Vacaturelijnbus bezoekt werkgevers in Venlo

De mkb-vacaturelijnbus bezoekt op woensdag 3 juli a.s. bedrijventerrein Trade Port in Venlo. Een informatieconsulent informeert werkgevers over de mkb-vacaturelijn en de plaatsing van - bij voorkeur - allochtoon personeel. Ook is materiaal beschikbaar over diverse personeelsvraagstukken. Werkgevers kunnen eventueel ook hun vacatures melden bij de consulent.

De mkb-vacaturelijnbus maakt deel uit van het MKB-minderhedenproject. In dit project werken MKB-Nederland, de CWI's (voorheen arbeidsbureaus) en de overheid samen om het personeelstekort in het mkb terug te dringen. Werkgevers die hun vacature(s) melden bij de gratis mkb-vacaturelijn 0800- 8001 kunnen rekenen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie