Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Capelle ondertekent convenant Naschoolse Begeleiding

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Wethouder De Bruin ondertekent convenant Naschoolse Begeleiding

Praktijkschool De Brug, de leerplichtambtenaar van de gemeente Capelle aan den IJssel, R'go arbeidsintegratie, R'go maatschappelijk werk, Stichting Werk, UWV-GAK afdeling arbeidsongeschiktheid, Inderdaad reïntegratiedienst, IJssel & Lek Sociale werkvoorziening en Start Kans vestiging Rijnmond gaan nauwer samenwerken om de uitval op de arbeidsmarkt van voormalig leerlingen van De Brug tegen te gaan. Om de gezamenlijke verantwoordelijkheid van naschoolse begeleiding formeel vast te leggen, ondertekenden de instanties dinsdag 18 juni het convenant Naschoolse Begeleiding. Namens de gemeente Capelle aan den IJssel ondertekende wethouder W.A. de Bruin dit convenant.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie