Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw openbaar lichaam Grenspark Maas-Swalm-Nette

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Nieuw openbaar lichaam Grenspark Maas-Swalm-Nette

Donderdag 20 juni a.s. vindt in het stadhuis in Venlo de eerste bijeenkomst plaats van het nieuwe 'Openbaar Lichaam' Duits-Nederlands Grenspark Maas-Swalm-Nette. Het Openbaar Lichaam gaat de uitvoering van grensoverschrijdende projecten op het gebied van bos, natuur, landschap en recreatie coördineren en faciliteren. Gedeputeerde mevrouw Odile Wolfs van de Provincie Limburg, demissionair staatssecretaris mevrouw Geke Faber van Natuurbeheer en mevrouw Bärbel Höhn, minister voor natuurbeheer in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen zullen de oprichtingsvergadering bijwonen. De Adviescommissie wordt met het instellen van het Openbaar Lichaam na 25 jaar opgeheven. De huidige voorzitter van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie