Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale gelukswensen voor Guus Hiddink

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BIJL PR

Speciale Guus Hiddink e-card en I-mode card

Digitale gelukswensen voor Guus Hiddink

Hallmark Nederland lanceert morgen, donderdag 20 juni om 13.00 uur, twee speciale elektronische kaarten die inhaken op het succes van Guus Hiddink en het Zuid-Koreaanse team op het WK-voetbal. In Zuid-Korea ontstond binnen enkele dagen een hype rondom speciale I-mode kaarten, waarin Guus Hiddink de hoofdrol speelt. Nederlandse I-mode bezitters kunnen vanaf morgen ook een Guus Hiddink I-mode kaart verzenden. Daarnaast is er een speciale Guus Hiddink e-card ontwikkeld. Deze is gratis naar iedereen te verzenden vanaf de website van Hallmark (www.hallmark.nl).
Deze e-card kan ook naar Guus Hiddink zelf gestuurd worden om hem succes te wensen voor de kwartfinale van aankomend weekend. Hallmark verzamelt de wensen en stuurt ze door naar Guus Hiddink. De kans is klein dat hij de tijd heeft ze zelf te bekijken voor de wedstrijd tegen Spanje. Hallmark zal wel proberen Hiddink op de hoogte te brengen van de digitale steun die hij krijgt vanuit Nederland en heeft daarvoor al contact gelegd met Koreaanse instanties.

Over Hallmark
Hallmark is de grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden tientallen miljoenen wenskaarten van Hallmark hun weg naar de consument. Met een assortiment van meer dan 5000 verschillende producten onderscheidt Hallmark zich van de overige aanbieders op deze markt. Door middel van wenskaarten - al dan niet digitaal - wil Hallmark een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen, en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap. Hallmark Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Hallmark-concern. Met Hallmark Hiya (tm) (www.hallmarkhiya.nl) maakt Hallmark, via onder andere I-mode, het mensen in reeds vijf landen mogelijk om mobiele kaarten te verzenden.
///

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie