Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 20-06-2002

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-06-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Lastige winkeldief

AMERSFOORT-Op woensdagochtend werd een lastige winkeldief aangehouden.

Omstreeks 08.20 werd een 18-jarige man uit Amersfoort betrapt bij het stelen van een pot gel. De man werd aangesproken en sprak bedreigende taal uit naar het winkelpersoneel. Een personeelslid werd vervolgens bij zijn nek gepakt en er ontstond een vechtpartij. Andere medewerkers van de winkel aan de Hellestraat konden de man overmeesteren en werd overgedragen aan de politie.

Aanrijding letsel

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag vond er een aanrijding plaats waarbij een fietser gewond raakte. Omstreeks 14.45 uur reed een 41-jarige automobilist uit Den Haag reed over de Radiumweg en negeerde bij de kruising met de Nijverheidsweg Noord vermoedelijk het rode verkeerslicht. Een 65-jarige fietser stak bij groen licht de kruising over en werd aangereden door de automobilist. De fietser werd met onbekend lestel vervoerd naar het ziekenhuis.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT- Op woensdagmiddag werd een verkeerscontrole gehouden op de Arnhemseweg tussen 14.00 en 15.30 uur. In totaal werden 10 bekeuringen uitgereikt voor het rijden door het rode licht.

LEUSDEN- Op woensdagmiddag werd er van 13.00 uur tot 15.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Randweg. In totaal werden 31 bekeuringen uitgereikt voor het rijden met te hoge snelheid, rijden zonder gordel, niet dragen van de valhelm en het hebben van een te groot vermogen van de bromfiets.

WOUDENBERG- Op woensdagmiddag werd van 15.00 uur tot 16.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Maarsbergseweg. In totaal werden 300 voertuigen gecontroleerd en 23 bekeuringen uitgeschreven voor oa. het niet dragen van de autogordel en bellen in de auto.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op donderdagochtend werd een 32-jarige automobilist uit Rhenen gecontroleerd op de Molenstraat. Hij bleek alcohol gedronken te hebben en blies op het bureau en blies 0.65 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie