Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 20-06-2002

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Integriteit bij Vreemdelingendienst
20-6-2002. De Vreemdelingendiensten van de regiokorpsen Amsterdam-Amstelland en Utrecht zijn ver gevorderd met de ontwikkeling van integriteitsmanagement. De verwachting is dat dit najaar het daarmee verband houdende Kema-keurmerk zal worden toegekend. De aanpak heeft tot doel de kwaliteit en de integriteit van het arbeidsproces rond vreemdelingen te waarborgen.

De aanleiding daartoe werd twee jaar geleden onderkend. De processen rond de vreemdelingenafhandeling bleken kwetsbaar. Termijnen werden niet of moeizaam gehaald. Belangen voor sommige vreemdelingen waren dermate groot dat de kans op malversaties reëel was. In- en externe onderzoeken leidden meermalen tot ontslag- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie