Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toekomstprijs van Groningen van start

Datum nieuwsfeit: 20-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Groningen

20
JUN
18.21


donderdag 20 juni 2002

Toekomstprijs van Groningen van start

Voor de derde keer organiseert het projectbureau Lokale Agenda 21 de Toekomstprijs van Groningen: een prijs van 2500 euro voor een project of idee dat staat voor een duurzame toekomst van de stad Groningen. Vorig jaar was Groningen erg succesvol. Toen haalden twee inzendingen uit de stad de Nationale Toekomstprijs binnen.

Een project voor een duurzame toekomst kan gaan over mensen, een sociale en veilige samenleving; over werk, onderwijs en een goede economie; over natuur, ecologie en een gezonde leefomgeving, voor nu of later. Inwoners van Groningen en non-profit instellingen kunnen hun ideeën inzenden tot 1 september. De geldprijs kan de winnaar gebruiken om zijn idee verder uit te werken of uit te voeren.

Trofee voor de bedrijven nieuw in Toekomstprijs

Dit jaar reikt de organisatie van de Toekomstprijs voor het eerst de Duurzame Wisseltrofee voor bedrijven uit. Bedrijven die duurzaam en maatschappelijk ondernemen kunnen een projectvoorstel indienen. Verantwoord omgaan met natuur en milieu en de sociale kant van ondernemen moeten naar voren komen in het voorstel. Bedrijven die mee willen doen, kunnen contact opnemen met de Milieudienst, Projectbureau Lokale Agenda 21, tel. 367 12 80.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie