Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams loket verlicht milieumeldingsplicht van bedrijven

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Vlaams Minister van Leefmilieu en Landbouw Vera DUA wil de informatiestroom van bedrijven naar de overheid stroomlijnen. Een eerste stap daarin is het scheppen van een decretale basis voor het zogenaamd "uniek loket", een contactpunt waar ondernemingen terechtkunnen voor het gebundeld voldoen van hun informatieplicht voor het beleidsdomein milieu en natuur. De Vlaamse regering heeft een voorontwerp van decreet ter zake goedgekeurd. Het voorontwerp van decreet regelt tevens de stilzwijgende vergunning.

Streefdoel van de invoering van het éénloketsysteem is dat de bedrijven alle benodigde informatie voortaan éénmaal per jaar tegen één vaste datum én via één ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie