Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alles over bruggen en sluizen op pzh.nl

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

Persbericht

20-06-2002
Alles over bruggen en sluizen op pzh.nl

Tot hoe laat kan ik door de brug bij Leiden, de sluis in Gorinchem hoe breed is die, en op welk marifoonkanaal is de brugwachter te bereiken? Allemaal logische vragen waarvan het antwoord vanaf zaterdag 12 juni op internet is te vinden: www.pzh.nl. Dan namelijk stelt gedeputeerde Rinus Houtman, samen met burgemeester P. IJssels van Gorinchem deze site in werking tijdens de waterdagen van de provincie Zuid-Holland.

De paginas geven een overzicht van de bedieningstijden, doorvaarthoogten en breedten, de toelaatbare scheepsafmetingen, bereikbaarheid en bijzondere informatie over alle in beheer en/of eigendom zijnde objecten. De gegevens zijn overzichtelijk gerangschikt en voorzien van een foto. Zuid-Holland wil hiermee een service bieden aan de beroeps- en pleziervaart.

Op 21 en 22 juni staat heel Zuid-H0lland bol van de wateractiviteiten. De provincie Zuid-Holland organiseert dan voor de derde keer de Zuid-Hollandse Waterdagen. In samenwerking met Rijkswaterstaat, gemeenten, waterschappen en drinkwaterbedrijven zijn er tientallen wateractiviteiten in de hele provincie georganiseerd. Een overzicht van de activiteiten bij u in de buurt is te vinden op de waterdagen website www.waterdagen.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie