Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 21-06-2002

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Politie onderzoekt brand in wooneenheid huize Maria Rabboni

Datum: 21/6/2002
Auteur: R.v.Kuik

Teteringen: De Unit Forensisch Technischonderzoek van de politie Midden en West onderzoekt de oorzaak van de brand, die vannacht in een van de vrijstaande wooneenheden op het terrein van Jeugddorp Maria Rabboni uitbrak. De zes kinderen, varierend in de leeftijd van 15 tot 16 jaar en hun begeleider, konden tijdig het pand verlaten. Om 02.30 uur kon de brandweer het sein meester gegeven. Hoe groot de schade is is momenteel niet bekend.

De door de brand zwaar beschadigde wooneenheid moet als verloren worden beschouwd. Een technische oorzaak van de brand is bij het vanmorgen gehouden politieonderzoek niet vastgesteld, daarom kan de politie op dit moment brandstichting niet uitsluiten. Technisch rechercheurs hebben monsters in het pand genomen, die zullen worden opgestuurd naar het Gerechtelijk Laboratoium in Rijswijk. De politie van het team Vlaanderenstraat stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie