Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Friesland 21-06-2002

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Friesland 21-06-2002
Politieberichten van 21 juni (07.00 - 13.00)

Stiens: diefstal uit auto
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Linebeamleane. Gestolen werd een radio-cdspeler. Aangifte is gedaan door een 37-jarige inwoner van Stiens.

Surhuisterveen: diefstal uit auto
In de nacht van donderdag op vrijdag werd ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Fossemastraat. Men kwam binnen door een deur te forceren. Gestolen werd een radio-cdspeler. Aangifte is gedaan door een 37-jarige inwoner van Stiens. Ook vanuit een wagen, geparkeerd aan de Kamp, is een radio-cdspeler gestolen, evenals een acculader. Aangifte is gedaan door een 21-jarige inwoner van Surhuisterveen.

Leeuwarden: te snel, rijbewijs ingevorderd, auto in beslag genomen Vrijdag om 11.00 uur reed een 23-jarige inwoner van Leeuwarden over de Grovestins. Hierbij werd zijn snelheid gecontroleerd door de lasergun. Uit de meting bleek dat hij 104 km per uur reed, terwijl ter plaatse 50 km per uur is toegestaan. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. Ook de auto van de man is in beslag genomen.

Bureau Communicatie, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie