Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministerie van Volksgezondheid bezuinigt fors op gezondheidsprogramm..

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Bron: Stichting Aids Fonds
Zoek soortgelijke berichten

Stichting Aids Fonds

Ministerie van Volksgezondheid bezuinigt fors op gezondheidsprogramma's. 21/06/2002

Ministerie van Volksgezondheid bezuinigt fors op gezondheidsprogrammas. Preventie-instellingen voorzien desastreuze gevolgen. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil het budget voor onderzoeks- en preventieprogrammas drastisch verlagen. Het budget van ZonMw - de organisatie die kwaliteit en vernieuwing in de gezondheidszorg nastreeft - wordt structureel verlaagd van _ 44 mln. tot _ 28,6 mln. Verschillende preventie-instellingen die door ZonMw gefinancierd worden hebben met ontsteltenis het bericht van de voorgenomen bezuinigingen vernomen en inmiddels een brief aan demissionair minister Borst gestuurd met het dringende verzoek de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie