Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 21-06-2002

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-06-2002 Persbericht... Snelheidscontrole Vliegveldweg te Beek Vrijdag 21 juni 2002 (HP 16:04 uur)

Beek, aanstaande snelheidscontroles:
Vandaag 21 juni 2002 heeft de politie in nauwe samenwerking met de Koninklijke Marechaussee een snelheidscontrole uitgevoerd op de Vliegveldweg te Beek. De gecombineerde actie tussen beide diensten had tot doel een nul-meting te houden, terwijl alle overtreders aangesproken werden over de snelheidsovertredingen. De snelheidcontrole werd uitgevoerd tussen 07.30 en 12.00 uur, naar aanleiding van klachten over het met veel te hoge snelheid rijden door het gemotoriseerde verkeer. Dit komt omdat de Vliegveldweg in Beek steeds ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie