Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 21-06-2002

Datum nieuwsfeit: 21-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 21-06-2002 2e persbericht van vrijdag 21 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden voor poging doodslag Op het politiebureau aan de Koning Arthurlaan is donderdag om 10.05 uur een 48-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man was eerder die morgen een woning aan de Saturnusweg binnengedrongen. In die woning woont een 42-jarige vrouw, een kennis van de verdachte. De vrouw had enkele dagen geleden tegen hem gezegd dat zij niets meer met hem te maken wilde hebben. De man trapte vrijdagmorgen de ruit van de voordeur in en kwam naar binnen. Binnen gooide hij allerlei spullen van de vrouw tegen de grond. Daarna verdween hij. De vrouw belde een vriend, een 43-jarige Eindhovenaar. Hij kwam naar de Saturnusweg en toen beiden naar het politiebureau wilden gaan om aangifte te doen kwam de verdachte naar hen toe met een mes in de hand. De 43-jarige man kon een messteek ontwijken. Het lukte de man en vrouw naar het politiebureau te gaan. Toen zij daar in de hal zaten kwam de verdachte binnen, het mes in de hand. De vechtpartij die ontstond werd door de politie beëindigd en de verdachte werd aangehouden en ingesloten.

Eindhoven: Diefstal auto
Vrijdag rond 13.05 uur is vanaf de Parklaan een rode Peugeot 306 met het kenteken PX-GL-92 gestolen. De 58-jarige Eindhovense bestuurster moest even iets afgeven op de Parklaan. Ze parkeerde haar auto en liet de motor van de auto lopen terwijl ze haar boodschap deed. Toen ze terug ging naar de auto bleek die weg te zijn.

Helmond: Inbraak in winkel
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan het Gerardusplein. Een etalageruit werd vernield. Er zijn flessen shampoo weggenomen. De waarde is ongeveer 100,=

Deurne: Woninginbraak
Bij een inbraak in een woning aan de Suezlaan zijn een antieke klok, een kristallen beeldje en geld, ongeveer 70,=, gestolen. De inbraak gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. Men kwam binnen door aan de achterkant van de woning het keukenraam open te maken.

Asten: Verdachte diefstal uit pinautomaat in bewaring De 29-jarige man en zijn 31-jarige vrouw uit Veghel die verdacht worden van de betrokkenheid bij de diefstal van geld uit een pinautomaat in Someren-Heide zijn vrijdag voor de Rechter-commissaris geleid. De man is in bewaring gesteld (10 dagen). Van de vrouw is de voorlopige hechtenis geschorst. Zij is in vrijheid gesteld. De man was ten tijde van de diefstal in dienst bij het bedrijf dat de geldautomaten vult. Hij werkte tijdelijk bij het bedrijf. De man wordt verdacht van de diefstal. Zijn vrouw wordt verdacht van heling van het geld. In het kader van het onderzoek is een groot geldbedrag aangetroffen. Het onderzoek duurt voort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie