Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: District Eemland noord 22-06-2002

Datum nieuwsfeit: 22-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-06-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.45 uur

Hond vastgeplakt

SOEST Vrijdag rond 14.00 uur kreeg de politie de melding dat een hond op de Jachthuislaan vastgeplakt zit aan het wegdek waarop eerder die dag een nieuwe teerlaag is aangebracht. Met behulp van oplosmiddelen maakt de politie de hond, een Mechelse Herder (teef), los waarna het dier naar een asiel wordt gebracht. De tot nu toe onbekende eigenaar wordt verzocht zich te melden op het politiebureau.

Alcohol
SOEST Een 51-jarige inwoner van Bussum rijdt zaterdagmorgen rond 00.10 uur wel heel slingerend met zijn auto op de Koninginnelaan, zo vindt de erachter rijdende bestuurster van een auto. Zij belt de politie die de man vervolgens aanhoudt en inderdaad een alcoholpromillage van 1,7 constateert bij ademanalyse in het Baarnse politiebureau. Zijn rijbewijs wordt ingenomen en met een dagvaarding kan hij het bureau lopend verlaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie