Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen 22-06-2002

Datum nieuwsfeit: 22-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: utrecht 22-06-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 13.15 uur

Kraakpand ontruimd

WILNIS- De politie van het district Rijn en Venen heeft vrijdagmorgen rond 11.00 uur het gekraakte pand aan de Mijdrechtse Dwarsweg op last van de gemeente ontruimd. De krakers hebben het pand vrijwillig verlaten.

Twee diefjes stelen snoepgoed

MAARSSEN- Vrijdagmiddag om 13.00 uur werd er in een winkel aan de Boomstede twee jeugdige winkeldieven aangehouden. Een 10-jarige jongen uit Maarssen en een 11-jarige jongen uit Utrecht hadden zich buit gemaakt aan snoepgoed voor een gezamenlijk bedrag van 13,63 Euro. De jongens werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau en beide heren werden daar ernstig toegesproken. Tevens werden de ouders op de hoogte gesteld.

Verkeerscontrole

MAARSSEN- Vrijdagmiddag werd er op de Burgemeester Huydecoperweg tussen 15.45 uur en 16.45 uur door de politie een verkeerscontrole uitgevoerd in verband met een gesloten verklaring die daar van kracht is. In totaal zijn er zestien bekeuringen uitgereikt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie