Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Waterschapsdagen in Bergen op Zoom

Datum nieuwsfeit: 22-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Win een ballonvaart tijdens de waterschapsdagen

Op 22 en 23 juni aanstaande organiseren de gemeente, het hoogheemraadschap West Brabant en waterschap het Scheldekwartier (op het evenemententerrein Bergse Plaat) de waterschapsdagen.

Onderdeel van deze waterschapsdagen is een ballonvaart op zaterdagavond. Wil je een keer zo'n spectaculaire vaart meemaken? Stuur dan je mooiste, spectaculairste, ontroerendste foto met als thema 'WATER" naar:

Waterschap het Scheldekwartier, postbus 80, 4724 ZH Wouw. De foto moet een minimale afmeting hebben van 10X15 cm.

De foto's worden door een deskundige jury en de tien prijswinnaars worden bekendgemaakt op zaterdag 22 juni 2002 om 17.30 uur. De ballonvaart zal op diezelfde avond plaatsvinden.

Tijdens de waterschapsdagen is er in de tent op het evenemententerrein voor elk wat wils.
Op zaterdag zijn er activiteiten voor kinderen, presentaties van verschillende organisaties en optredens van het Het Goedkoper-kwintet, shantykoor de Batraven en de Brave Jongens.
Op zondag zorgen de harmonieën Concordia en De Scheldezonen voor de muzikale opluisteren van de presentaties en de kinderactiviteiten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie