Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Midzomerdagnacht in Wassenaar

Datum nieuwsfeit: 22-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Wassenaar

Veelgestelde vragen

17-06-2002

22 juni Midzomerdagnacht

Een wervelende dag met kunst, muziek, dans en nog veel meer! Georganiseerd door Cultureel Overleg Wassenaar in samenwerking met de gemeente Wassenaar

Op zaterdag 22 juni vindt achter het Raadhuis De Paauw de manifestatie Midzomerdagnacht plaats. Van 14.00 tot 17.00 en 20.00 tot 22.30 uur treden tal van Wassenaarse culturele organisaties voor het voetlicht: wervelend optreden van Dancers' Studio, veel gevarieerde klanken van Jeugd Symfonie Orkest, Excelsior, Popgroep Be Frank, Streekmuziekschooi, Accordeonvereniging D.V.S., Wassenaarse Musical, Vocaliter en American Dream Band. Er klinken ook treffende woorden van dichters van de Literaire Kring Wassenaar bij beelden van de tentoonstelling 'Vreemde Vogels' en er zijn demonstraties van o.a. zang, dans, beeldende kunst en bodypainting, een show van verlichte modelboten op de vijver en workshops met kunstenaars. Intussen laten verschillende culturele verenigingen in kramen zien wat zij te bieden hebben: wie wil gaan schilderen, fotograferen, schrijven, muziek maken, lezingen volgen enzovoort, kan hier een keuze maken. Ook voor kinderen is er veel te zien en te beleven. De Midzomerdagnacht wordt geopend door burgemeester Mr. J. H.A. van den Muijsenberg en Willem van Moort, voorzitter van Cultureel Overleg Wassenaar. De Midzomerdagnacht zal om half elf 's avonds worden afgesloten met het tweede deel van de intrigerende performance 'Echo in the Void' van de kunstenares Piia Ollikka. Midzomerdagnacht is een evenement om niet te missen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie