Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke BAM NBM neemt Avabouw over

Datum nieuwsfeit: 24-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijke BAM Groep
Zoek soortgelijke berichten

Koninklijke BAM Groep

(24 juni 2002)

Koninklijke BAM NBM versterkt positie in houtskeletbouw woningen met overname van Avabouw

Koninklijke BAM NBM nv te Bunnik (bouw, vastgoedontwikkeling, infrastructuur en installatietechniek) is in onderhandeling over de overname van Avabouw bv te Nijverdal door haar dochtervennootschap Fort Bouw bv. De verwachting is thans gerechtvaardigd dat overeenstemming kan worden bereikt.

Avabouw bv is actief in de ontwikkeling en realisatie van houtskeletbouw woningen. De omzet op jaarbasis bedraagt circa Euro 13 miljoen. Er werken circa 80 medewerkers.
In de woningbouw groeit het marktsegment van de particuliere opdrachtgevers. In dit marktsegment is veel vraag naar het milieuvriendelijke product houtskeletbouw. Door de voorgenomen overname van Avabouw door Fort Bouw verdubbelen de houtskeletbouw activiteiten binnen Koninklijke BAM NBM en bereiken daarmee de gewenste schaalvergroting.

De overname zal worden voldaan in contanten en direct bijdragen aan het resultaat van Koninklijke BAM NBM nv.

De betrokken medewerkers en de vakorganisaties zijn heden geïnformeerd. De betrokken ondernemingsraden zal advies worden gevraagd.

Bunnik, 24 juni 2002

Raad van bestuur
Koninklijke BAM NBM nv

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie