Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 25-06-2002

Datum nieuwsfeit: 25-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 25-06-2002 3e persbericht van dinsdag 25 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na mishandeling
Op de Minckelersstraat is dinsdag om 18.00 uur een 33-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man zou dinsdagmorgen in de woning van zijn vriendin aan het Rembrandtplein de 20-jarige dochter van die vriendin hebben mishandeld. De man had ruzie met zijn vriendin en de dochter bemoeide zich daarmee om haar moeder te beschermen. De man sloeg de dochter, gooide haar tegen de tafel en schopte haar. De vrouw deed aangifte. Politie zag de man dinsdagmiddag rijden en hield hem aan. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Budel-Schoot: Man rijdt met auto van ex-vriendin tegen haar woning Op de Grootschoterweg is dinsdag om 17.50 uur een 35-jarige man uit Budel-Schoot aangehouden. De man had tot gisteren een relatie met een 33-jarige vrouw uit Budel-Schoot. De man had gisteren haar auto meegenomen. Vandaag, dinsdag, had hij haar enkele malen bedreigd, ook op haar werk. Om 17.15 uur was hij met haar auto naar haar woning gereden, en reed met de auto twee maal tegen de voorgevel van haar woning. De auto was flink beschadigd en ook aan de gevel was te zien dat hij er tegen aan was gereden. De man had vervolgens de deur van de woning ingetrapt en was naar binnen gegaan. Daar was hij toen de politie ter plaatse kwam. De man is voor onderzoek de cel ingegaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie