Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe leden NOC*NSF AtletenCommissie

Datum nieuwsfeit: 25-06-2002
Bron: NOC*NSF
Zoek soortgelijke berichten

NOC*NSF


Nieuwe leden NOC*NSF AtletenCommissie

Carl Verheijen (schaatser), Marcella Boerma (voormalig snowboardster), Michiel Bartman (roeier) en Trinko Keen (tafeltennisser) zijn door hun collega-sporters gekozen als hun nieuwe vertegenwoordigers in de NOC*NSF AtletenCommissie. Samen met de zittende leden zorgt deze nieuwe samenstelling voor een goede representatie, waarbij ook de wintersporten vertegenwoordigd zijn. De AtletenCommissie kan hiermee rekenen op een breed draagvlak onder de Nederlandse topsporters.

Binnen NOC*NSF is de AtletenCommissie het advies- en inspraakorgaan voor topsporters. Een belangrijke functie is de signaalfunctie voor ontwikkelingen en knelpunten die leven bij topsporters. De AtletenCommissie bestaat uit negen (voormalige) topsporters, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie