Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Workshop 'Communicatie over duurzaam wonen'

Datum nieuwsfeit: 26-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nationaal Dubo Centrum
Zoek soortgelijke berichten

Nationaal Dubo Centrum

vrijdag 12 april 2002

Workshop 'Communicatie over duurzaam wonen'

Het Duurzaam Huis Leidsche Rijn organiseert op 26 juni 2002 voor gemeenten de workshop 'Communicatie over duurzaam wonen'.

Het Duurzaam Huis heeft een actieve communicatieaanpak ontwikkeld om met bewoners en toekomstige bewoners van Leidsche Rijn te communiceren over duurzaam wonen en bouwen. Gekozen is voor een integrale aanpak van milieuthema's, combinatie van milieu en duurzaamheid met binnenmilieu, gezondheid, techniek, comfort en kwaliteit, een mix van communicatiemiddelen en multimediale publiciteit. Het handelen van consumenten staat centraal, met name rond het verandermoment van de verhuizing.
Over deze aanpak organiseert het Duurzaam Huis Leidsche Rijn op 26 juni 2002 een informatie- en discussiebijeenkomst en een rondleiding door de voorbeeldwoning. Meer informatie via www.duurzaam-huis.nl.

Het Duurzaam Huis Leidsche Rijn is een informatiecentrum en voorbeeldwoning voor duurzaam wonen. Het huis zelf is een nul-energiewoning, ingericht met duurzame meubels, materialen en producten, in een moderne en comfortabele sfeer. Het begrip Duurzaamheid krijgt een moderne, concrete invulling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie