Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motorola standaardiseert wereldwijde integratiestrategie

Datum nieuwsfeit: 26-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Motorola standaardiseert wereldwijde integratiestrategie op webMethods-integratieplatform

Motorola realiseert koppelingen met 30 klanten en integreert meer dan 900 applicaties met het webMethods-integratieplatform

Amsterdam - 26 juni 2002 - webMethods (Nasdaq: WEBM), de toonaangevende leverancier van integratiesoftware, maakt bekend dat Motorola (NYSE: MOT) het webMethods-integratieplatform wereldwijd heeft ingezet om een standaard architectuur te creëren voor het integreren van haar enorme verzameling informatiesystemen. Motorola koppelt haar belangrijkste zakelijke toepassingen, webportalen, mainframesystemen en applicatieservers op basis van het webMethods-integratieplatform, hetgeen een belangrijke upgrade van haar IT-infrastructuur inhoudt.

In de afgelopen twee ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie