Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kermis in Altweerterheide gemeente Weert

Datum nieuwsfeit: 26-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Weert
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Weert

26-06-2002

Kermis in Altweerterheide

Altweerterheide staat in het weekeinde van 6, 7 en 8 juli in het teken van de kermis. Nog meer dan vorige jaren wordt het een kermis met leuke attracties, goede (life) muziek en vooral de feestelijk sfeer van weleer.

Op zaterdagmiddag gaat de kermis om 14.00 uur open. 's Avonds wordt er om 20.30 uur in café-zaal De Paol een dansavond georganiseerd met Dj's "Jay en Mollie van de Hei".
Op zondag begint de dag al vroeg met een open toertocht die wordt georganiseerd door motorclub The Eagles. De toertocht is ongeveer 200 km lang en inschrijven kan vanaf 9.00 uur in De Paol. Om 11.45 uur geeft de harmonie een kermisconcert op het Kerkplein. Om 14.00 uur gaat de kermis weer open en is er voor de kinderen een clown, wordt er geschminkt en kan de jeugd pony's berijden. Voor de ouderen is er vanaf 16.00 uur in De Paol een optreden van de Weerter formatie Grünwalder Musikanten en vanaf 20.30 uur DJ Chrisje. Op maandag gaat de kermis om 14.00 uur weer open en 's avonds treedt de Copperband Moorland op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie