Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 26-06-2002

Datum nieuwsfeit: 26-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 26-06-2002 Mediaberichten 26 juni (13.30 uur)

Insluiper aangehouden

NEER De politie heeft dinsdagavond een 43-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van insluiping in een woning aan de Napoleonsweg. Rond halfacht betrapte de 32-jarige bewoonster de man in haar woning die waarschijnlijk door een open deur was binnengekomen. De vrouw wist de man te verjagen en belde haar familie en de politie. Toevallig waren politiemensen met hun diensthond vlakbij aan het oefenen en konden ze het spoor van de man volgen. Hij kon dan ook wat verderop in Nunhem op de Napoleonsbaan door een surveillance worden aangehouden. De man is inmiddels in verzekering gesteld. Uit de woning is waarschijnlijk niets gestolen.

Autodief op heterdaad betrapt

VENLO De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 30-jarige man uit Roermond aangehouden voor een lijst misdrijven en overtredingen. De man stal rond twee uur een auto op de Straelsewen waarvan de 43-jarige eigenaar uit Blerick even sigaretten was halen. Hij liet daarbij de sleutels op de auto zitten. Hij meldde dat de politie die even later de auto op een parkeerterrein aan de NIjmeegseweg zag staan. Toen de verdachte in de gaten kreeg dat de politie hem wilde controleren, stoof hij met de auto weg. Met hoge snelheid (zon 100 km/u) reed de man tegen het verkeer in richting Europaplein, waar hij de macht over het stuur verloor en tegen een verkeersbord botste en tot stilstand kwam. Hierop vluchtte de man te voet, maar kon door de politie wat verderop in de bosschages kon worden aangehouden. Hij is ingesloten op verdenking van het stelen van een auto, daarmee verkeergevaarlijk rijden, rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, en het verlaten van de plaats van een ongeval.

Inbreker op heterdaad betrapt

Weert - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 26-jarige man uit Roermond aangehouden die even tevoren had ingebroken in een winkel aan de Boermansstraat. Daar gooide de man met stenen een ruit in en haalde binnen een tray met 24 blikjes bier weg. Die verstopte hij wat verderop in de struiken. De gewaarschuwde politie kon de man op de Smeetspassage aanhouden. Na het opmaken van een proces-verbaal is hij in de loop van de dag weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie