Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruimte voor amateurkunst in Vlaardingen

Datum nieuwsfeit: 26-06-2002
Bron: Gemeente Vlaardingen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Vlaardingen


26-06-2002

Ruimte voor amateurkunst
Wethouder B. van der Velde stelt zijn werkkamer op het stadhuis ter beschikking als expositieruimte voor amateur-beeldende kunstenaars.

Professionele beeldende kunstenaars hebben diverse mogelijkheden om hun werk te exposeren. Voor amateurs zijn de mogelijkheden beperkt. Daarom wil de wethouder voor kunst en cultuur de individuele amateur-kunstenaars uit Vlaardingen de ruimte geven. Hij wijst er wel op dat de expositieruimte niet onbeperkt toegankelijk is. Geïnteresseerde kijkers dienen via het secretariaat van de wethouder een afspraak te maken. Verder zullen vooral vertegenwoordigers van organisaties, instellingen en verenigingen die in de werkkamer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie