Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cyburg start steun aan 7 maatschappelijke ICT-initiatieven

Datum nieuwsfeit: 27-06-2002
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amsterdam

Cyburg start steun aan 7 maatschappelijke ICT-initiatieven

De Stichting Amsterdam Kennisstad Cyburg heeft besloten vier maatschappelijke projecten met een uitdagende ICT-component financieel te ondersteunen. De selectie heeft de instemming van het Amsterdamse College van B&W. Drie andere projecten krijgen hun financiering uit andere middelen.
De projecten hebben betrekking op verschillende maatschappelijke terreinen, waaronder arbeidsmarkt, sociale cohesie in buurten, multiculturele samenleving en digitale vaardigheden en ondernemerschap.

Deze vier projecten worden gefinancierd uit de subsidie die Amsterdam ontving van het ministerie van Grote Stedenbeleid voor de Digitale Broedplaats. Vier steden (Amsterdam, Den Haag, Deventer en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie