Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autodesk levert i-drop voor abonnementshouders Subscription Programma

Datum nieuwsfeit: 27-06-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Persbericht

Autodesk levert i-drop voor abonnementshouders Subscription Programma

Rotterdam 26 juni 2002 - Autodesk stelt een nieuwe productextensie beschikbaar die abonnementshouders van het subscription-programma kunnen downloaden. De i-drop® Enhancer Extension is een modulaire functionaliteitsuitbreiding van de i-drop mogelijkheid in AutoCAD 2002 en hierop gebaseerde producten zoals, AutoCAD® Mechanical 6, Autodesk Map 5, Autodesk Land Desktop 6, en Autodesk Architectural Desktop 3.3. Dankzij de i-drop Enhancer Extension wordt de functionaliteit van de Autodesk-producten opnieuw verbeterd.

Met i-drop krijgen Autodesk-gebruikers op een eenvoudige manier toegang tot bibliotheken van ontwerpcomponenten en catalogi van goedgekeurde standaardonderdelen (parts). ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie