Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviesregeling Bedrijfsleven Flevoland gaat door

Datum nieuwsfeit: 27-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie FlevolandAdviesregeling Bedrijfsleven Flevoland gaat door

De Adviesregeling Bedrijfsleven Flevoland, de ABF, krijgt met steun van de Europese Commissie en de provincie Flevoland de komende twee jaar een vervolg. De regeling biedt Flevolandse ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) de mogelijkheid om gedeeltelijk gesubsidieerd extern advies in te winnen over innovatie van producten en processen en strategische bedrijfsontwikkeling. Voor 35% van de totale kosten van zon extern advies is het mogelijk subsidie te krijgen, bij gemiddeld 10 adviesdagen.

Het doel van de Adviesregeling Bedrijfsleven Flevoland is dat het innovatievermogen van bestaande MKB-bedrijven in Flevoland wordt bevorderd. Want op deze manier worden optimale expansiemogelijkheden voor deze bedrijven gecreëerd Syntens Lelystad voert de ABF uit. Voor meer informatie over de regeling kunnen ondernemers contact opnemen met de heer Van Nijkerken van Syntens, telefoon 0320 286 719.

De bijdrage van de provincie Flevoland komt uit het Europese vervolgprogramma voor Flevoland. Meer informatie over dit Europese Programma staat op de website van de provincie
Flevoland:www.flevoland.nl/europa Bellen kan ook met de afdeling Programma Management Europa: 0320 265 485.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie