Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EU en kandidaat-lidstaten liberaliseren agro-handel

Datum nieuwsfeit: 27-06-2002
Bron: Productschap Margarine
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Margarine


EU en kandidaat-lidstaten liberaliseren agro-handel

De Europese Commissie heeft met zeven Centraal-Europese kandidaat-lidstaten overeenstemming bereikt over verdere liberalisering van de onderlinge handel in landbouwproducten, waaronder bepaalde oliën en vetten en margarine.

Het betreft hier een nieuwe reeks productspecifieke vrijhandelsafspraken tussen de EU en respectievelijk Hongarije, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Estland, Letland en Litouwen. Indien de lidstaten spoedig hun goedkeuring hechten aan de handelsconcessies die de Commissie met deze landen is overeengekomen, kunnen deze - eventueel met terugwerkende kracht - in werking treden op 1 juli a.s. De Commissie verwacht in de eerste helft van juli ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie