Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NPI: Politie zet belangrijke stappen met digitaal rechercheren

Datum nieuwsfeit: 27-06-2002
Bron: Nederlands Politie Instituut
Zoek soortgelijke berichten

Nederlands Politie Instituut


POLITIE ZET BELANGRIJKE STAPPEN MET DIGITAAL RECHERCHEREN

Digitaal rechercheren is een volwaardig onderdeel van het nieuwe politieonderwijs 2002. In de basisopleiding is er voor alle politiemedewerkers structureel aandacht voor. Daarnaast wordt digitaal rechercheren ook een speciale afstudeerrichting voor rechercheurs. Daarmee is de natuurlijke aanwas van specialisten bij de politie gewaarborgd. Executieve medewerkers bij de politie krijgen een CD-rom met daarop basiskennis over digitaal rechercheren. In samenwerking met het bedrijfsleven ontwikkelen politie en justitie voorstellen die knelpunten in de digitale opsporing kunnen oplossen, zoals het veilig stellen van grote hoeveelheden data uit geautomatiseerde systemen. Daarnaast ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie