Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 28-06-2002

Datum nieuwsfeit: 28-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Fietser met pistool bedreigd

Datum: 28/6/2002
Auteur: R.v.Kuik

Breda: Een 19 jarige fietser uit Etten-leur is gisteravond rond middernacht door twee mannen van zijn discman beroofd. Een van de twee jeugdige daders bedreigde het slachtoffer met een zilverkleurig pistool. Na de beroving gingen de twee daders er op een fiets vandoor.

De 19 jarige fietser reed over het fietspad van de Tramsingel toen hij ter hoogte van de brandweerkazerne werd tegengehouden door twee donkere jongens van ongeveer 20 jaar oud. Ze eisten van het slachtoffer alles wat hij bij zich had. Een van de overvallers pakte de discman uit de binnenzak van het slachtoffer en ging ermee vandoor. Onmiddellijk daarna waarschuwde het slachtoffer de politie, die in de directe omgeving met meerdere politieautos nog een onderzoek instelde, maar jammer genoeg zonder resultaat. Volgens het slachtoffer spraken de daders met een buitenlands accent en zouden ze ongeveer 1.80 meter lang zijn. De politie heeft van het slachtoffer onmiddellijk een aangifte opgenomen.

Vrouw op fiets onder invloed tegen auto

Gisteravond reed een 19 jarige Bredase op de Haagdijk tegen een haar tegemoetkomende personenauto. Toen de politie ter plaatse kwam en met de vrouw een gesprek wilde gaan bleek ze te dronken zijn om nog op haar benen te staan. Ook de blaasproef op het politiebureau wilde niet meer lukken. Een arts van de GGD heeft daarom maar en bloedprooef afgenomen. De vrouw verklaarde achteraf wel in te zien dat ze goed fout zat. Enkele glazen wijn waren kennelijk het verkeerde keelgat ingeschoten. De auto liep door de aanrijding enkele krassen op. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie