Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-06-2002

Datum nieuwsfeit: 28-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 28-06-2002 Mediaberichten 28 juni (16.00 uur)

Illegale vuurwapens inbeslaggenomen

VENLO De politie heeft donderdagmiddag in een woning aan de Kwikstaartweg verschillende vuurwapens, steekwapens, munitie en drugs inbeslaggenomen. Op grond van onderzoek trad de politie de woning binnen en trof daar de 39-jarige bewoner bewusteloos aan. Voor hem is een ambulance gebeld waarna de man in het ziekenhuis is opgenomen. In zijn woning vond de politie 3 pistolen, 1 revolver, 2 percussie revolvers, 2 replica pistolen, 1 percusie pistool, een grote hoeveelheid slag- en steekwapens en herlaadapparatuur. Verder vond de politie kleine hoeveelheden heroine en cocaine. De verdachte is vanwege zijn gezondheid niet aangehouden en nog niet verhoord.

10 arrestaties in aanpak drugsoverlast

VENLO De politie heeft de afgelopen week weer 10 mensen opgepakt in haar gezamenlijke aanpak van de drugsoverlast. Daarbij zijn bijna 700 gram aan verschillende soorten drugs in beslaggenomen. Twee verdachten kregen een boete van tezamen van 620 euro. Tegen de acht anderen is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie