Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 28-06-2002

Datum nieuwsfeit: 28-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 28-06-2002 2e persbericht van vrijdag 28 juni 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje aangerand
Op de Leenderweg is dinsdagochtend tussen 1.00 en 1.30 uur een 18-jarige Eindhovense aangerand door een onbekende man. Het meisje liep over de Leenderweg toen twee mannen op een fiets achter haar bleven rijden. Plotseling werd zij van achteren vastgepakt en betast door één van de mannen. Het meisje verzette zich hevig waarop de dader haar opeens losliet en samen met de andere man op de fiets is gevlucht. De bestuurder van de fiets is een blanke man, tussen de 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1.65 meter lang. Hij heeft een gezet postuur en is nagenoeg kaal. Hij droeg die avond donkere kleding. De man die het slachtoffer heeft aangerand is blank, tussen de 30 en 35 jaar, ongeveer 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en kort krullend donkerblond haar. Hij droeg een lichtkleurig bomber jack en een donkerkleurige broek. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanranding. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Helmond: Auto tegen vangrail
Op de A270 richting Helmond is vrijdag rond 8.25 uur een 29-jarige Eindhovenaar de controle over zijn stuur verloren nadat de auto een klapband kreeg. De auto kwam in de middenberm terecht en botste tegen een aantal bomen. Vervolgens kwam het voertuig op zijn kop in de vangrail tot stilstand. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het MMC in Eindhoven.

Aarle-Rixtel: Insluiper neemt spullen weg
Een insluiper heeft donderdag tussen 10.15 en 11.30 uur uit een woning aan de Valkendijk twee fototoestellen en een klopboormachine weggenomen. Uit de garage werden vervolgens een fiets, een gereedschapskoffer en een accuboormachine weggenomen. De insluiper is binnengekomen via een niet afgesloten achterdeur terwijl een van de bewoners thuis was.

Deurne: Bestelbusje met 9 personen belandt in sloot langs A67 Op de A67 heeft vrijdagochtend het bestelbusje van een 21-jarige bestuurder uit Horst een klapband gekregen. Hierdoor is hij de controle over het stuur verloren en is het busje onderste boven in een sloot tot stilstand gekomen. In het busje zaten acht mannen variërend in leeftijd van 22 tot 45 jaar. Zeven van hen zijn woonachtig in Horst en één in Venlo. De negen slachtoffers zijn met onderkoelingsverschijnselen en enkele kneuzingen overgebracht naar diverse ziekenhuizen in de omgeving. Na behandeling mochten zij het ziekenhuis weer verlaten.

Oirschot: Motorrijder onderuit
Op de Heibloemdijk is donderdag rond 7.00 uur een 43-jarige motorrijder uit Haghorst onderuit gegaan. De man is door nog onbekende oorzaak in een bocht met zijn voertuig in de berm geraakt en gevallen. Hij is met een gebroken rib overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Someren: Autos gestolen
Vanaf de Hoevenstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een zwarte Opel Vectra met het kenteken PS-TN-91 gestolen. Ook vanaf de Wiekenhof werd in dezelfde nacht een auto weggenomen. Het gaat om een witte Opel Corsa met het kenteken SN-78-HR.

Son: Auto gestolen
Tussen 7 februari jl. en donderdagmiddag 16.00 uur is vanaf een bedrijfsterrein aan de 2000 een blauwe Opel Frontera Sport gestolen. Het is een gloednieuw voertuig dat nog niet is voorzien van een kenteken. Het is onbekend hoe het voertuig is weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie