Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 29-06-2002

Datum nieuwsfeit: 29-06-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.15 uur

Snelheidscontrole

RENSWOUDE Op de Dorpsstraat werd vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een snelheidscontrole gehouden. In totaal passeerden 1396 voertuigen de radarpost waarvan er 35 te snel reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 70 km per uur terwijl de toegestane snelheid 50 km bedraagt.

Schaap over de dam

AMERONGEN Het spreekwoord Als er een schaap over de dam (= dijk) is volgen er meer geldt ook voor de schapen die grazen op een weiland naast de Lekdijk in Amerongen. Het regent de laatste tijd namelijk meldingen bij de politie over losgebroken schapen op die plek. Inderdaad werd er vrijdagavond rond 20.30 uur weer een loslopend schaap op de dijk aangetroffen dat toen de politie er aan kwam weer terug de wei in vluchtte. Dit ging gemakkelijk want de afrastering van het weiland is op die plek erg slecht. De politie gaat de eigenaar vragen er een deugdelijk hek van te maken, zowel voor de veiligheid van de schapen als van de weggebruikers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie